Laadukkaat tarvikkeet ja hyvä palvelu Orimattilasta

Ota yhteyttä!

Orimattilan Putkityö Oy:n verkkokaupasta saat laadukkaat LVI-tuotteet kaikkiin tarpeisiisi. Saat meiltä myös asiantuntevaa palvelua ja tarvittaessa apua sopivien tuotteiden valintaan. Palvelumme kattaa monipuolisesti myös erilaiset LVI-työt ja kerromme niistäkin mielellämme lisää asiointisi yhteydessä. Saat meiltä siis helposti kaiken tarvitsemasi yhden ja saman katon alta.

Laaja valikoima LVI-alan tuotteita

Verkkokauppamme valikoima on laaja, sillä se palvelee myös LVI-asentajiemme tarpeita. Valikoimaa riittää putkista asennustarvikkeisiin ja öljypolttimoista, hanoista, saniteettituotteista sekä pumpuista aina tuotteiden varaosiin.


Valikoimamme kattaa:

  • lämmitysratkaisut

  • ilmanvaihto- ja ilmastointilaitteet

  • wc-tuotteet, hanat, wc-istuimet ja allaskaappiratkaisut

  • vesihuoltotarvikkeet

  • työkalut ja muut tarvikkeet.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kotitalouksien ja ammattilaisten verkkokauppa

Ostoksissa sinua palvelee LVI-työt osaava henkilökunta. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi saat meiltä myös asiantuntevan palvelun tarpeidesi kartoittamisesta oikeiden tuotteiden etsimiseen ja hankkimiseen saakka. Palvelemme sekä LVI-alan ammattilaisia että esimerkiksi yksityishenkilöitä kaikissa LVI-alan kysymyksissä.

Ota yhteyttä henkilökuntaamme

Tarvitsetko LVI-töille tekijää?

Olipa kyseessä pieni tai isompi urakka, LVI-liikkeemme asentajat palvelevat sinua. Saat meiltä halutessasi ostamillesi tuotteille asennuksen. Teemme LVI-töitä ammattitaidolla vaativissakin kohteissa. Tule käymään paikan päällä myymälässämme, soita tai täytä esimeriksi yhteydenottolomake, niin annamme sinulle tarjouksen urakkaasi varten! Tutustu myös tarjoamiimme LVI-palveluihin.

Lue lisää LVI-palveluista