Siirrettävät kotimaiset HansHeat-lämpökeskukset Orimattilasta

Ota yhteyttä!

Yrityksemme valmistaa korkealaatuisia, siirrettäviä HansHeat-lämpökeskuksia Orimattilassa. HansHeat sopii monenlaisiin lämmitystarpeisiin: uudisrakennuksen lämmöntuotantoon tai vanhan lämmitysjärjestelmän korvaamiseen. HansHeat-lämpökeskuksen voi sijoittaa minne vain, tarpeen vaatiessa esimerkiksi erilleen muista rakennuksista.

Kotimaista osaamista ja tarpeistasi lähtevää palvelua

HansHeat-lämpökeskukset ovat yrityksemme osaamisen ja ammattitaitoisten asentajiemme työn tulosta. Aloitimme lämpökeskusten valmistamisen Orimattilassa jo 1990-luvulla. Nykyään valmistamme lämpökeskuksia sekä kotimaan tarpeisiin että vientiä varten.

 

Laitteidemme tehokkuus perustuu tarkkoihin laitevalintoihin. Oikea kattila ja poltin yhdistettynä korkealuokkaisiin säätö- ja ohjauslaitteisiin takaa laitteen toimintavarmuuden. Toimimme yhteistyössä lukuisten kattila- ja laitevalmistajien kanssa ja autamme etsimään aidosti parhaan ratkaisun tarpeisiisi. Polttoainevaihtoehdot ovat valittavissa tarpeidesi mukaan.

Ota yhteyttä!

HansHeat-lämpökeskukset

Toimitusjohtaja Hannu Tuominen

Puhelin: 0400 492 944
Sähköposti: hannu.tuominen@hansheat.fi

Polttoaine tai niiden yhdistelmä valintasi mukaan

HansHeat-järjestelmät käyvät erilaisilla polttoaineilla, kuten kuten biopolttoaineella, hakkeella, pelletillä, tai perinteisillä öljyllä ja kaasullla. Uutena tarjoamme myös hybridilaitokset! Lämpökeskukset räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja toimitetaan kohteeseen avaimet käteen periaattella

Öljy- ja kaasulämmityslaitoksemme ovat kooltaan kompakteja, joten ne ovat nopeita ja helppoja siirtää. Kysy myös vuokrakonttia vaikka pidempiaikaiseen käyttöön!

Ota yhteyttä pyydä lisätietoja

Avaimet käteen -toimitus

Saat meiltä halutessasi apua projektin alusta viimeistelyyn saakka. Autamme sinua lämmitysmuodon valinnassa, investointitukien ja rakennuslupien hakemisessa sekä työmaaprojektissa. Valmistamme lämpökeskuksen toiveidesi mukaan tehtaallamme Orimattilassa ja toimitamme sinulle laitteen kytkentävalmiina.

Lämpökeskuskontti räätälöidään lämmöntarpeesi ja saatavilla olevien polttoainevaihtoehtojen mukaan. Myös suojarakennus verhoillaan ja maalataan ympäristön vaatimusten mukaisesti.

Lämpökeskuspaketti sisältää:

  • suunnittelun ja projektinhallinnan

  • lämmityslaitoksen valmistuksen

  • testauksen ja tarvittavat hyväksynnät

  • asiakirjat ja käyttöohjeet

  • kuljetuksen

  • ja halutessasi myös kytkennän.

Tutustu myös muihin LVI-palveluihimme.

Palvelut